2011. június 19., vasárnap

Zöldséges karaj

Ritkán eszünk karajt. Sőt, szerintem én még nagyon  nem is vettem. Ezt sem tudom már, h miért vettem. Vagyis tudom. Zoli szeretett volna belőle valamit, na azt nem tudom, hogy mit. A lényeg az, h nem csináltam meg neki :) Most azonban előkerült, és valamit kezdenem kellett vele. Recept innen.


A boróka és a koriander nagyon jó párosítás! Azt tudja vki,  h miért van az, h a koriander magját szeretem, de a levelét nagyon nem. Vagy például a római köményt egészben nem eszem meg, de őrölt formájában nagyon nagy kedvenc.


Nekem le kellett takarnom és a 25 perc nem volt elég, de ezt úgyis mindenki látja, h mikor jó :)


2 megjegyzés:

  1. Lilla, ez egyszerűen gyönyörű!!!

    Jó, hogy írod a koriandert, próbálkoztam én is vele, de szörnyű élmény volt. Kipróbálom a magját... :)

    VálaszTörlés
  2. Őrölt változatban sok mindenbe teszem, de a levelének annyira de annyira poloska íze van :)

    VálaszTörlés

Köszönöm véleményedet!