B.U.È.K
IMG_0000006.jpg
--------------------------------------------------
Másnaposoknak ajánlom
Korhely-leves
Hozzávalók:
Savanyú káposzta, ami már nem fért a töltöttkáposzta alá
Kolbász karikázva
Tejföl
Olaj + liszt a rántáshoz
Kis fej vöröshagyma és pirospaprika szintén a rántáshoz
Só, kömény ízlés szerint
A káposztát esetleg rövidebbre vágjuk, - de csak ha zavar, ha evés közben kétoldalt lelóg a kanálról- felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Lefedjük és felforraljuk. Hozzàadjuk a kolbászt. Fűszerezzük és a kissé hígabbra készített rántással sűrítjük amihez hozzáadtuk a felaprózott hagymát. A végén tejföllel selymesítettem.
Sent from my iPhone
--------------------------------------------------
Másnaposoknak ajánlom
Korhely-leves
Hozzávalók:
Savanyú káposzta, ami már nem fért a töltöttkáposzta alá
Kolbász karikázva
Tejföl
Olaj + liszt a rántáshoz
Kis fej vöröshagyma és pirospaprika szintén a rántáshoz
Só, kömény ízlés szerint
A káposztát esetleg rövidebbre vágjuk, - de csak ha zavar, ha evés közben kétoldalt lelóg a kanálról- felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Lefedjük és felforraljuk. Hozzàadjuk a kolbászt. Fűszerezzük és a kissé hígabbra készített rántással sűrítjük amihez hozzáadtuk a felaprózott hagymát. A végén tejföllel selymesítettem.
Sent from my iPhone
Megjegyzések